""

Abonnér på kalender

Lokalvalg i Herlev gennem tiden

Udstilling om valg i Herlev Kommune fra 1909 til 1981

I billeder, tekst og interessante genstande fortæller udstillingen om en række kommunalvalg i Herlev fra kommunens dannelse i 1909 til 1980’erne. Fra dengang Herlevs indbyggertal var omkring 900 til indbyggertallet nærmede sig 30.000. Fra sognerådet på 7 medlemmer med årligt valg af sognerådsformand til medlemmer til kommunalbestyrelsen på 19 medlemmer med en borgmester i spidsen - valgt for fire år.

Alle er velkomne til udstillingsåbning fredag den 1. oktober kl. 15 på Herlev Bibliotek.

Udstillingen er åben i bibliotekets åbningstid frem til fredag den 12. november.

Arrangeret og produceret af Herlev-Hjortespring Historiske Forening i samarbejde med Herlev Kommunes Lokalarkiv og Herlev Bibliotek.

Fotos venligst stillet til rådighed af Herlev Kommunes Lokalarkiv