""

Om dette event

Tid
11:00 - 15:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
Sektion
Abonnér på kalender

Sammen om verdensmål i Herlev – workshop

Vær med til at skabe et bæredygtigt samfund lige her i Herlev

Vi kan ikke gøre alt – men vi kan alle gøre noget. I det små, i hverdagen, her i Herlev. Måske mangler du bare inspiration og netværk til at bidrage med netop det, du kan?

Derfor inviterer vi til netværksmøde og workshop-dag, hvor bæredygtighedspsykolog Simon Nygaard vil inspirere os til at komme i gang med bæredygtige aktiviteter i fællesskab. Vi skal høre om FN’s Verdensmål – og hvordan vi selv kan bidrage til dem i netværk, der skaber glæde og håb for fremtiden.

Det bliver samtidig en rigtig hyggelig dag med morgenkaffe, frokost og eftermiddagskaffe med kage.

Alle er velkomne, men vi håber især at møde mennesker med livserfaring og lyst til at deltage i fællesskaber, der gør en forskel.

Vi glæder os til at se dig!

Simon Elsborg Nygaard

Er erhvervspsykolog, ph.d. i bæredygtighedspsykologi og ekstern lektor ved Aarhus Universitet.

Simon har et helt særligt interesseområde. Han er nemlig Aarhus Universitets første specialist i bæredygtighedspsykologi. 
I sit arbejde undersøger han muligheden for bæredygtig trivsel; altså hvordan man kan have en bæredygtig livsstil, der samtidig fremmer den enkeltes trivsel. 

Ud over sin forskning arbejder han med bæredygtig ledelsespsykologi i organisationer, fællesskaber og for individuelle borgere.