Stine Pilgaard fotograferet af Astrid Dalum

Om dette event

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Hjemme hos dig selv
Arrangører
Målgruppe
Sektion
Abonnér på kalender

Stine Pilgaard – live fra Vestjylland

Forfatter Stine Pilgaard om at flytte til landsdelen med de korteste sætninger

Stine Pilgaards bøger får dig til at grine højt, mens du læser. Den seneste hedder ”Meter i sekundet” og handler om en ung kvinde, der lige er flyttet til Vestjylland sammen med sin kæreste og deres lille søn.
Af al magt forsøger hovedpersonen at få taget et kørekort og at lære at tale med de lokale uden at komme til at tale over sig eller spørge ind til kørelærerens barndom.

Litteraturformidler Nanna Damsgaard-Larsen interviewer Stine Pilgaard på en direkte forbindelse til netop Vestjylland, som forfatteren faktisk er flyttet til. Og du kan opleve samtalen online hjemme hos dig selv.

Glæd dig til en samtale om pinlig humor, om pinlig tavshed, om at få sine læsere til at grine, synge og tie stille.

Skriv til brevkassen fra "Meter i sekundet"

Helt eksklusivt kan du skrive dit eget spørgsmål til brevkassen fra "Meter i sekundet". I romanen er det hovedpersonen, der får job som orakel i den lokale avis og hver uge svarer på spørgsmål. Nu kan DU selv stille et spørgsål, så udvælger Stine Pilgaard ét og skriver et svar, som om det var brevkassen i "Meter i sekundet". Hun læser svaret op, når vi mødes online. Se her hvordan du gør. 

OBS: Husk at tilmelde dig ved at hente en billet. Du modtager link til online platform via mail, når vi nærmer os begivenheden.

 

Materialer

GennemseGennemse
  • Bog

Min mor siger : roman

Af Stine Pilgaard (2012)
Fortælleren er en ung kvinde, der er blevet smidt ud af sin (pige)kæreste. Hun flytter hjem i præstegården til fadere...
Læs mere
Stine Pilgaard: Meter i sekundet : roman
GennemseGennemse
  • Bog

Meter i sekundet : roman

Af Stine Pilgaard (2020)
En humoristisk roman om en ung kvinde, der (modvilligt) involveres i højskolelivet i Vestjylland, hvor hendes bulderb...
Læs mere
GennemseGennemse
  • Bog

Lejlighedssange : roman

Af Stine Pilgaard (2015)
En ung kvinde flytter med sin kæreste ind i en andelslejlighed i Århus. Hun laver lejlighedssange og kommer derigenne...
Læs mere