Caroline Albertine Minor

Sektion
Abonnér på kalender

VIP læsekreds med Caroline Albertine Minor

Kom helt tæt på den nye roman ”Hummerens skjold” sammen med forfatter Caroline Albertine Minor.

Flyttet fra 24. september 2020.

Caroline Albertine Minor er aktuel med romanen ”Hummerens skjold”, og vi inviterer til ”VIP læsekreds” kun om denne roman.

Det er ikke et krav, at du har læst romanen på forhånd, men vi vil gerne opfordre til det. Derfor har du mulighed for at låne bogen uden om vores reservationssystem, hvis du har billet til læsekredsen. Bare henvend dig på biblioteket.

Der er 20 pladser i læsekredsen, og med en plads får du mulighed for at komme helt tæt på både værk og forfatter. Caroline Albertine Minor er med på aftenen og vil læse op og indvie os i både research og specifikke temaer i romanen. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Om romanen:

”Hummerens skjold” handler om de tre Gabel-søskende, der lever vidt forskellige liv: Ea er flyttet til San Francisco, hvor hun bor sammen med fotografen Hector og hans datter Coco, Sidsel er enlig mor til Laura og arbejder som konservator på et museum i København, mens deres egenrådige lillebror, Niels, lever som plakatopsætter og uden fast bopæl.

Med årene er forskellighed blevet til afstand, men over fem dage i april må de på ny tage stilling til hinanden og deres fælles historie.
Sidsel er nødt til at bede Niels om en tjeneste, der udfordrer hans selvvalgte ensomhed, og Ea giver lyd fra USA. I håb om at få kontakt til deres mor har hun besøgt clairvoyanten Bee Wallens. Der er et spørgsmål, som har meldt sig med påtrængende nødvendighed.

GennemseGennemse
  • Bog

Velsignelser : noveller

Af Caroline Albertine Minor (2017)