Jakob Stegelmann

Om dette event

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 - 75
Bibliotek
Målgruppe
Sektion
Abonnér på kalender

Troldspejlet live med Jakob Stegelmann

Vores event er blevet flyttet fra den 22. april til den 21. september klokken 19.00. Har du billet til den 22. april, modtager du en ny til den 22. september og nærmere besked. Vi vil løbende frigive billetter, hvis nogen refunderes.

Er du en af dem, der dyrker et venskab gennem konsolspil, brætspil, film og tegneserier? Så tag din ven under armen, for det her bliver stort!

Du kan møde alle nørders guru, Jakob Stegelmann, når vi inviterer til Toldspejlet Live – kendt fra TV og podcast, nu i levende live. Kom med på en rejse fra håndtegnede tegnefilm og simple konsolspil til nutidens næsten ubegrænsede muligheder i spillenes og filmenes verden.

Der er noget at blive klog på, uanset om du er helt grøn udi joypad, computermus og tegneserier, eller du har været med lige siden Pac-Man og Commodore 64 var det vildeste på markedet.

Jakob Stegelmann
Jakob Stegelmann har i mere end 40 år beskæftiget sig med film og filmanmeldelser og har siden 1989 været vært på tv-programmet og siden podcasten Troldspejlet.
Her har han beskæftiget sig med anmeldelser af tegneserier, spil og en masse andet i den kulørte kulturgenre. På den baggrund har han skaffet sig en fast fanskare blandt børn, voksne og dem indimellem og adskillige hædersbevisninger.

I nedenstående klip fra 2009 kan du bl.a. se udviklingen af Troldspejlets intro de første 20 år.

Pris
50 - 75

Materialer

Reservér
  • Bog

Jakob Stegelmanns Troldspejlet : den store troldspejlsbog

Af Brian Iskov (2010)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Verdens 25 bedste tegneserier

Af Jakob Stegelmann (2006)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Truslen fra det ukendte

Af Jakob Stegelmann (2002)
Læs mere
Reservér
  • Bog

The horror! the horror! : comic books the government didn't want you to read!

(2009)
En række amerikanske horror-tegneserier, der blev censureret i 1954. Til hver serie er der kommentarer, der tilsammen...
Læs mere