Vi anbefaler for børn

Forfatter for en uge i sommerferien

Dit barn kan prøve kræfter med at skrive i uge 28

Af Kirstine Dalsgaard Larsen

sommeraktivitet sommerferie

Kan dit barn lide at skrive? Eller er måske nysgerrig på det? Så er denne sommeraktivitet lige det rigtige!

Forløbet ”Forfatter for en uge” foregår på Herlev Bibliotek i uge 28. Her går vi sammen med forfatter og underviser Bettina Stuhr Lindskow på opdagelse i de gode historier, og hvordan man skriver dem.

Vi vil skrive mange forskellige historier og lave masser af sjove og lærerige skriveøvelser.
På skrivekurset vil vi blandt andet lære:

• Hvordan man kommer i gang med at skrive og får idéer
  • Hvordan man skaber gode hovedpersoner
  • Hvordan man skriver en spændende tekst

Vi skal skrive, hygge os sammen og lære hinanden at kende. Så dit barn bliver ikke kun bedre til at skrive, men får også nye venner, der også elsker at skrive.

Det er lige meget, hvordan man staver, og dit barn bestemmer selv, om de vil bruge blyant eller computer.

Det praktiske

"Forfatter for en uge" finder sted i uge 28, den 8.-12. juli, alle dage 09.00-14.00.

Vi er på hovedbiblioteket, Herlev Bygade 70.

Skriveforløbet er for børn 10-16 år.

Husk madpakke og drikkedunk samt skriveredskaber (computer eller penalhus).

Biblioteket sørger for frugt alle dage og en personlig notesbog til alle deltagere.

Det koster 100kr at deltage. Tilmelding åbner den 30. maj klokken 10.00.

Om underviseren

Underviser og forfatter Bettina Stuhr Lindskow skriver bøger til børn og unge. Hun debuterede i 2018 med ungdomsbogen "At danse mellem glasskår".

Bettina har været medlem af foreningen Håbefulde Unge Forfattere (HUF) siden 2005. Her har hun deltaget i masser af skrivekurser, været på flere skriveferier og været en del af en fast skrivegruppe i over 10 år. Herudover underviser hun også børn i dans.

Underviser og forfatter Bettina Stuhr Lindskow