""

Regnbuekærlighed i børnehøjde

06.02.23
I anledning af Winterpride, valentinsdag og vores tema lys anbefaler vi en række belysende børnebøger, der tager familier, kønsidentitet og kærlighed op

I uge 8 fejres Winterpride i København, en festival med aktiviteter, debatter, foredrag og meget andet om og for LGBTQ+ personer – ligesom vi kender det fra Pride-ugen i august.

Regnbuen er et Pride-symbol og hænger også fint sammen med bibliotekets tema for forårssæsonen LYS, for når hvidt lys spaltes, ser vi, at det det består af alle regnbuens farver.

I de senere år er der udkommet en del gode børnebøger, der på hver sin vis tager LGBTQ+ temaer op. Nederest finder i en række børnebøger om regnbuefamilier og kærlighed på mange forskellige måder.

Og i anledning af valentinsdag, Winterpride, lys og regnbuer kan alle børn fra seks år være med til at lave flotte regnbue-pop-up-kort og fejre kærligheden den 14. februar 13.00-14.00. Læs mere om workshoppen her.

En lærerig oplevelse skal de voksne heller ikke snydes for – derfor inviterer vi de voksne med til arrangementet "Bøssernes Danmarkshistorie" den 14. februar 19.00-21.00.
Tag din valentinsdate med under armen og vær med til et vigtigt og underholdende foredrag om ligestilling, frihed, homofobi og meget mere. 

God fornøjelse.

Regnbuefamilier og kærlighed

Kønsidentitet