Børn får bog læst højt

Sjov i efterårsferien

Kreative workshops, kodning, historieskrivning og en konkurrence for børn på biblioteket

Så er det efterårsferie! Og vi har flere aktiviteter, I kan hygge jer med her på biblioteket:

Mandag har vi Kreahjørne med lampeskærme
Tirsdag kan I lave perleplader med H.C. Andersen-motiver
Torsdag kan I prøve kræfter med at kode micro:bits
Lørdag kan I skrive Herlev-historie og fylde en ægte tidskapsel med breve til børn om 100 år!

Og mandag lige efter efterårsferien har vi Rævetime med interaktivt børneteater og mad for hele familien – dejligt for børn og nemt for voksne.

Vi står selvfølgelig og som altid også klar med masser af bøger, film og spil (både til computer, PlayStation – og bordet), I kan samles om på biblioteket eller låne med hjem – bare kom ind og spørg løs!

Både Herlev Bibliotek og Biblioteket Kilden har helt almindelige åbningstider hele efterårsferien.

VILDHEKS-KONKURRENCE!
Imellem alle vores aktiviteter kan I tegne tegninger og vinde biografbilletter og bøger:

Den 11. oktober har filmen "Vildheks" nemlig premiere. Den bygger på den første bog i Lene Kaaberbøls vildt populære serie om barnet Clara, der finder ud af, at hun er vildheks og må tage kampen op mod alskens ondskab – og finde sig selv undervejs.
Bogserien er et hit blandt børn i alderen 10-13 år – læs bare deres egne anmeldelser af den første bog på Biblo.dk.

Dit barn kan vinde to billetter til filmen plus den særlige filmudgave af bogen – eller "bare" en bog, vi har nemlig fået 10 af dem, vi må må udlodde.

For at deltage skal dit barn tegne en tegning af sin ”vildven” – det dyr, der passer til og på en, ligesom Claras store kat i bogen – og aflevere den i en af boksene på Herlev Bibliotek eller Biblioteket Kilden senest onsdag den 17. oktober.

Husk at skrive navn og telefonnummer eller mailadresse på bagsiden af tegningen, så vi kan få fat på jer!

Vi trækker lod om 1 X biografbilletter+bog og 9 X bog torsdag den 18. oktober – følg med på Herlev Biblioteks og Biblioteket Kildens facebooksider!

Rigtig god efterårsferie – vi håber at se jer på biblioteket!