""

Tre børnebøger om SNE

07.01.21
Vi anbefaler bøger, der passer til vejret

Lige da vi troede, det aldrig ville blive rigtig vinter, væltede det pludselig ned fra himlen.

Og så får man da helt lyst til at læse bøger om sne. Så her får I tre af slagsen til tre forskellige aldre.

Alle bøgerne kan I også finde i app'en eReolen eller børnenes egen app eReolen Go. Begge steder giver vi jer lige nu 100 lån af e-bøger OG lydbøger om måneden.

"Vitello bygger en afskyelig snemand"
af Kim Fupz Aakeson

Uimodståelige løjer med opfindsomme Vitello, der sammen med vennerne bygger en snemand, der vist nok river hovedet af folk og spiser det ... og den slags.

Fra fem år.

  • Billedbog (net)

Vitello bygger en afskyelig snemand

(2016)
Billedbog. Det er vinter og endelig masser af sne. Vitello og hans venner vil bygge en snemand. Men det skal være en helt speciel snemand. Så speciel, at de måske kan tjene penge på at vise ham frem
Læs mere
  • Billedbog (net)

Vitello bygger en afskyelig snemand

(2016)

"Hjælp jeg er en snemand" af Ellen Holmboe

En lille gyser. Den onde drillenisse har tryllet Nis om til snemand og taget hans plads i familien. Hvordan skal Nis nu blive et menneske igen, før han tør op?!

Fra otte år.

  • Ebog

Hjælp jeg er en snemand

Af Ellen Holmboe (2017)
Den onde drillenisse har tryllet Nis om til en snemand, og overtaget hans plads i familien. Nu står han ude i haven, og ser ind på sin familie, og kan ingen ting gøre. Hvordan slipper han væk, inden han smelter?
Læs mere
  • Ebog

Hjælp jeg er en snemand

Af Ellen Holmboe (2017)

"Isdragen" af George R.R. Martin

En kold historie af forfatteren til Game of Thrones om pigen Adara, der bærer kulden i sig og har et særligt bånd til isdragen.

Fra ti år. 

  • Lydbog (net)

Isdragen

Adara er et vinterbarn og bærer kulden inde i sig. Hver vinter møder hun isdragen, som hun har et helt specielt bånd til. Da krigen rykker nærmere, må hun beslutte, om hun vil stikke af eller kæmpe
Læs mere
  • Lydbog (net)

Isdragen