""

Fem ting, du ikke vidste om eReolen

Vi har samlet en række gode tips til netmediet eReolen

100 om måneden

På Herlev Bibliotek tilbyder vi  får du 100 lån af både e-bøger og lydbøger! Så bare se at komme i gang med at finde din næste bogoplevelse.

Ekstra lån

Når du har brugt dine månedlige lån, har du stadig mulighed for at læse og lytte til bøger. Titler med et blåt ikon tæller nemlig ikke med i din udlånskvote. Dog vil læseheste opdage, at der er et loft på 20 blå titler om måneden.

Podcasts

Skal det være noget andet end en ebog eller lydbog? Så prøv en podcast i stedet! På eReolen er der også et udvalg af podcasts, du kan låne. For eksempel De 95 procent om mental og fysisk sundhed og Tænkepauser lavet ud fra de små bøger fra Aarhus Universitetsforlag.

Engelske e-bøger og lydbøger

eReolen tilbyder en masse bøger på engelsk under eReolen Global. eReolen Global har også sin egen app, Libby, du kan downloade for engelsksproget underholdning på farten. 

Hvor var det nu, jeg kom til?

eReolen husker, hvor du er kommet til i en bog, så det behøver du heldigvis ikke at bekymre dig over. 

Vil du gerne lære mere om eReolens mange muligheder? Så kig forbi Herlev Bibliotek onsdag den 27. marts klokken 10.00-11.00, hvor vi har undervisning i eReolen og Filmstriben. Du behøver ikke tilmelde dig, bare mød op!