RB Digital
RB Digital

Kreativ med online-magasiner

Håndarbejde er godt tidsfordriv. Find inspiration med vores magasiner på nettet

Biblioteket har et væld af kreative håndarbejdsbøger, men vi har også et stort udvalg af engelsksprogede online-magasiner, hvor du kan finde inspiration til dit næste kreative projekt.

RBdigital kan du blandt andet finde magasiner som:

Cardmaking & Papercraft

Fyldt med inspiration, teknikker og guides til dit næste hjemmelavede kort. Måske du kender en, der skal have et ekstra flot og personligt konfirmations- eller fødselsdagskort i år?

Der er også magasiner som Cloth Paper Scissor og PaperCraft Inspirations, som også indeholder idéer til projekter med pap og papir.

CrossStitcher

Korssting er blevet in igen, og der er masser af inspiration at hente på RBDigital. CrossStitcher har utroligt mange mønstre, man kan følge eller lade sig inspirere af. Hvis du ikke ved, hvad du vil brodere, så kan du helt sikkert finde inspiration – til alt fra kort, puder, pynt til en lampeskærm.

Tilsvarende magasiner om korssting på RBDigital er Cross Stitch Crazy, Cross Stitch Gol og The World of Cross Stitching.

The Knitter

Find inspiration og opskrifter til nyt tøj til klædeskabet eller strik et par sokker til en med kolde fødder. Der er en god håndfuld strikkemagasiner på RBDigital, blandt andre The Knitter.

Du finder også magasinerne Interweave knits, Knit wear, Knit scene, Knitting & Crochet from Woman’s Weekly, Love Knitting for Babies og Simply Knitting. Udvalget stort og inspirationsmulighederne mange!

RBdigital er selvfølgelig også meget andet end kreative blade. Der findes faktisk hundredevis af internationale magasiner på mediet med noget for enhver smag! Læs mere om RBdigital HER.