Mød Gry Jexen om "Kvinde kend din historie" d. 15. februar
Mød Gry Jexen om "Kvinde kend din historie" d. 15. februar

Mød forfatterne på Instagram

I løbet af foråret kan du opleve en række forfattere, mens du sidder derhjemme i din egen sofa.

Litteraturformidler Nanna Damsgaard-Larsen inviterer endnu engang en række forfattere ind i sin stue gennem app'en Instagram. Det hele foregår på Herlev Biblioteks Instagramprofil.

Program

I løbet af foråret kan du møde tre forfattere på Instagram. 

Torsdag d. 13. januar kl. 20

Josefine Klougart åbner ballet med at fortælle om romanen "Alt dette kunne du få", der er nomineret til Romanprisen 2022.

Hør samtalen her.

Torsdag d. 3. februar kl. 20

Emmy Laura Perez om "Jordbo - en ledsager i uregerlige tider" og Siri Ranva Hjelm-Jacobsen om "Havbrevene".

Emmy Laura Perez har udvalgt og pakket to forskellige rygsække særligt til dig, der bor på jorden og gerne vil vide lidt mere om, hvordan du passer på den, og hvordan du kan lære den bedre at kende. 
I rygsækken finder du en lille særlig bog, der hedder "Havbrevene" som er en korrespondance mellem Atlanterhavet og Middelhavet. "Havbrevenes" forfatter Siri Ranva Hjem-Jacobsen er med efter Emmy Laura. 

Du kan låne en Jordbo-rygsæk på biblioteket eller reservere dem her

Hør samtalerne her. 

Tirsdag d. 15. februar kl. 20

Historiker, forfatter og podcastvært Gry Jexen om "Kvinde kend din historie".  I "Kvinde kend din historie" portrætteres 50 kvinder, der har levet i løbet af de sidste 500 år og som ikke har fået den opmærksomhed, de samtidige mænd har fået i historien.

Vores faglige formidler Louise Haslund Sørensen, der også er historiker, udvælger en af skæbnerne fra bogen, som hun taler med litteraturformidler Nanna Damsgaard om, inden Gry Jexen kommer med på en live forbindelse. 

Hør samtalerne her. 

Mandag d. 21. marts kl. 20

Verdens Poesidag LIVE med Rolf Sparre Johansson, der er aktuel med digtsamlingen "Lysets jord" + 2 andre digtere. 

Sådan bruger du Instagram

Er du i tvivl om, hvordan du ser med? Så har vi lavet en udførlig manual, som du kan følge. Du skal lave en profil på Instagram, og så kan du logge på enten fra din computer, telefon eller tablet. 

Materialer
  • Ebog

Havbrevene

Brevroman med breve udvekslet mellem to søsterhave: det store og erfarne Atlanterhavet og det meget mindre og yngre Middelhavet
Læs mere
  • Ebog

Havbrevene

  • Bog

Jordbo : en ledsager i uregerlige tider

Hvordan vækker man nysgerrigheden for det miljø og den verden, der er i krise? For læsere, der vil have input via tekster, øvelser og opskrifter til at skabe forbindelse til de landskaber og omgivelser, vi er en del af
Læs mere
  • Bog

Jordbo : en ledsager i uregerlige tider

  • Bog

Lysets jord : digte

Tankevækkende digte om stress, arbejdsløshed og blomster. Til læsere som vil helt ned i gear med bevidsthedsstrømmende forvandlingskugler
Læs mere
  • Bog

Lysets jord : digte

Gry Jexen: Kvinde kend din historie : spejl dig i fortiden
  • Bog

Kvinde kend din historie : spejl dig i fortiden

Af Gry Jexen (2021)
Danmarkshistorien skitseres med 50 kvindeportrætter. Til alle, der interesserer sig for kvinders underrepræsentation i Danmarkshistorien
Læs mere
  • Bog

Kvinde kend din historie : spejl dig ...

Af Gry Jexen (2021)