Slægtsforskning hjemmefra med Ancestry

ProQuest og Ancestry giver nu midlertidig hjemmeadgang til verdens mest omfattende netbase til slægtsforskning, Ancestry Library Edition

Mens vi venter på at kunne komme på biblioteket igen, har ProQuest og Ancestry ekstraordinært givet adgang til Ancestry Library Edition hjemmefra.

Ancestry Library Edition er en stor amerikansk database med milliarder af data fra folketællinger, vitale optegnelser, vejvisere, fotos og meget mere.

Det er en online samling med oplysninger om personer fra blandt andet Nordamerika, England, Europa og Australien. Du kan gå på opdagelse i mere end 7.000 databaser.

Her kan du finde kilder som folketællinger, kirkebøger, indvandringsoptegnelser, slægtshistorie, militære optegnelser, domstols- og juridiske dokumenter, mapper, billeder og kort. Databaserne bliver løbende opdateret og der tilføjes nyt indhold hele tiden.

Læs mere om Ancestry Library Edition

Oprindeligt skrevet af Odense Centralbibliotek.