""

Vitaminer til hovedet – Hannes digitale sommeranbefalinger

Solskin, smoothies og hørebøffer tilsat bibliotekets guldgrube af digitale ressourcer – det glæder Hanne sig til

Biblioteket bugner af digitale tilbud, der er perfekte på ferien. Her giver bibliotekar Hanne Krogh Kjergård sine anbefalinger:

Vitaminer til hovedet

Filmstriben er mit favorit-netmedie og topper min hitliste over netmedier, jeg altid vender tilbage til. Gennem Filmstriben indhenter jeg udvalgte kvalitetsfilm, jeg ikke nåede at se i biografmørket.

Men når det er sommer og ferietid, bruger jeg eReolen til at researche rejsemål før og undervejs. Jeg er glad for Lonely Planet-serien, som jeg har kendt "altid" og som siden 2013 er oversat til dansk. Serien er repræsenteret i et pænt udvalg på eReolen.

Scoopet er, at man har en rejseguide på hånden (læs: på farten), der ikke fylder mere end ens mobiltelefon eller tablet. Min anbefaling er, at man henter rejseguiden ned, før man rejser afsted.

Den gode nyhed er, at det altid er den nyeste udgave, der er tilgængelig på eReolen – og den er ikke altid til at få fingre i på biblioteket.

Se alle Lonely Planet-bøger på eReolen her.

Alternative ruter rundt i landet

Der er også alternative rejseguider, hvis turen går til Danmark.

Corona-tiden har givet mig glæden ved at vandre, og i øjeblikket læser jeg Ritt Bjerregaards og Christine Antorinis nye udgivelse "Vandrelyst" på eReolen, hvor vi kommer på gåtur i hele landet – herunder på storbyvandring i København og Aarhus.

  • Ebog

Vandrelyst

Ritt Bjerregaard og Christine Antorini går på 15 danske vandreruter i selskab med andre kvinder. Bogen kan bruges af alle, der gerne vil vide mere om vandring eller ønsker selv at planlægge vandreture
Læs mere
  • Ebog

Vandrelyst

Materialer
  • Ebog

Lonely Planet Greek Islands

Af Simon Richmond (2020)
Summary: Lonely Planet: The world's number one travel guide publisher Lonely Planet's Greek Islands is your passport to the most relevant, up-to-date advice on what to see and skip, and what hidden discoveries await you. Island-hop around the Cyclades, watch stunning sunsets in Santorini and hike the Samaria...
Læs mere
  • Ebog

Lonely Planet Greek Islands

Af Simon Richmond (2020)