zinio
Zinio

Zinio - sprængfyldt med nye lækre udenlandske online-magasiner

12.01.17
På biblioteket finder du en stribe magasiner du kan låne med hjem - men i Zinio finder du mange flere. Find dine favoritmagasiner og læs dem online hjemmefra.

Savner du ny strikke-inspiration, er du fan af cykling, er du vild med at bage, vil du følge med i de nyeste gadgets eller er du  interesseret i mode?

I Zinio finder du populære udenlandske magasiner indenfor alle emner. Alle kan du læse online hjemmefra.

Du nu finder 343 engelsksprogede magasiner indenfor livsstil, mode, hobby, sport og fritid. Du finder f.eks. magasinerne Cosmopolitan, Lonely Planet Traveller, New York Magazine, Country Living og Vogue - de største og mest efterspurgte udenlandske magasiner.

Download magasinerne og læs dem online via tablet/iPad eller PC/MAC eller læs dine downloadede magasiner via app'en "Zinio for libraries" når du er offline i bussen, toget eller i flyveren.

Læn dig tilbage og fordyb dig i mængden. Vi ønsker dig behagelig læsning og rigtig god fornøjelse med Zinio.

Læs mere om hvordan du bruger Zinio

Oprindeligt skrevet af gh, Randers Bibliotek.