""

Droner, drømme og dunkle toner – 2018 i Demoteket

Kast et tilbageblik på et spændende og indholdsrigt år for Demoteket

Demoteket har i 2018 haft mange spændende aktiviteter og arrangementer. Hvis du ikke var med til det hele, så kan du her læse, hvad vi blandt andet havde på programmet i år. 

DroneRace med DroneLab 

En aften tilbage i marts forvandlede biblioteket sig efter lukketid til en racerbane for droner. Lyset blev slukket, og mellem reolerne var lysende ringe, som dronerne skulle navigeres igennem, placeret. Med et kamera på dronen kunne aftenens droneflyvere opleve flyveturen igennem et par briller. Det er ikke tit, man får lov til at opleve, hvordan det føles at svæve forbi bogreolerne. 

Sovekoncert

Blide toner og sprøde visuals fyldte biblioteket i de sene nattetimer i september. De overnattende kunne beundre de flotte projektioner oppe i loftet, mens de stille faldt hen til nattens musik.  

Subkult

Skrig, uhygge, mekaniske lyde, virtual reality og fede beats. Helaftenseventet Subkult rummede mange elementer, men tilsammen udfyldte de smukt rammen om denne november aften.

For dem, som kunne lide at blive skræmt, kunne man tage elevatoren ned til den dystre kælder, hvor Eventyrridderne havde fyldt den med uhygge og rædsler – der var bestemt skræmmegaranti!

I bibliotekets midte havde et mekanisk monstrum indtaget rummet og skabte undren hos de fremmødte.  

Aftenen bød også på rolige indslag som livemusik med unge talenter i Demoteket.

Vintersolhverv

På fredag afholdes et udsolgt event, hvor solen og de lyse dages kommen fejres. 

Morgenfriske mennesker vil fylde biblioteket og sammen nyde solopgangen, mens sanger Jullie Hjetland og Herlev Gospelkor synger solen frem. 

Et spændende år i Demoteket er ved at være ovre, så nu er der ikke andet for end at glæde sig til et nyt og endnu mere spændende 2019 – vi ses i det nye år :-)