""

3 historier om at krydse grænser

Lyt til tre vilde historier fra forskellige grænser ude i verden. Historierne er lavet af Radiofortællinger på P1.

Panik på grænsen

Rasmus bliver knaldet på grænsen til USA og sendt tilbage til Danmark. Torben kommer med nød og næppe ind i Afghanistan. Historier om uroen, nogle gange panikken, der griber os, når vi skal passere en grænse og står over for små mennesker med stor magt. Medvirkende: Rasmus Steen. Tilrettelæggelse: Torben Brandt og Jacob Kragh Linde.
 
 

Angst og mod på grænsen

Jacob skal ind i Kirgisistan, hvilket ikke er helt nemt, og Hugo kommer let ind i Columbia, men får svært ved at komme ud igen. Begge møder de udfordringer, som er uoverkommelige - tror de... Medvirkende: Hugo Steinmetz og Jacob Krag Linde. Tilrettelæggelse: Torben Brandt og Jacob Krag Linde.

Lyt til historien her

Hvor er grænsen - og hvad koster det?

Torben Steno er ved at miste tålmodigheden ved alle de kendte og ukendte grænser, han skal passere i bil for at komme til Hviderusland for at møde Hr. Dudko. Ida Devalds visa duer ikke, da toget til Ukraine for anden gang krydser ind over grænsen til Rusland. Og så starter et kapløb med tiden. Og hvad skal de stille op med al den korruption? Tilrettelæggelse: Torben Brandt, Jacob Krag Linde og Jonas Bang. Medvirkende: Torben Steno og Ida Devald.

Lyt til historien her 

Bøger om grænser

Til Mandagssalon i februar præsenterede vi en række bøger om forskellige slags grænser. Du kan finde vores anbefalinger her