Herlev Biblioteks hovedindgang og facade

Åbningstider og muligheder pt

Sådan er biblioteket åbent
  • Du kan låne og aflevere bøger, læse aviser med mere.
    Du kan selv finde det, du ønsker, og du kan også benytte vores selvbetjeningsmaskiner.

• Du kan få kortvarig hjælp fra personalet.
    Skal du skrive opgave eller har brug for anden længere vejledning fra en bibliotekar, skal du i stedet kontakte os på mail: post@herlevbibliotek.dk

• Vent i kø med god afstand – se markeringer på gulvet.

• Fra torsdag den 29. oktober 2020 skal personer på 12 år og derover bære mundbind eller visir på Herlev Bibliotek og Biblioteket Kilden

Biblioteket på Herlev Bygade 70 har igen almindelige åbningstider:

Mandag-torsdag: 08.00-19.00 (personale fra 10.00)
Fredag: 08.00-17.00 (personale fra 10.00)
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: 12.00-16.00

Biblioteket Kilden på Kildegårdskolen Vest, Dildhaven 40, har åbent:

Mandag og onsdag: 13.00-16.00
Tirsdag og torsdag: 10.00-16.00
Fredag: 13.00-15.00
Lørdag-søndag: Lukket

Der står personale klar til at hjælpe dig i hele åbningstiden på Biblioteket Kilden. Der er ikke åbent for selvbetjening uden for de annoncerede åbningstider.

Begrænset computerbrug

Resten af 2020 er det ikke muligt at benytte bibliotekets computere på Biblioteket Kilden.

Det er muligt at benytte to computere kortvarigt på biblioteket på Herlev Bygade 70. Her kan du printe, men ikke fra USB-stik. Det er ikke muligt at skanne dokumenter.

Ingen it-vejledning

Resten af 2020 kan vi desværre ikke tilbyde it-vejledning.

Reservér gerne hjemmefra

Spar tid på biblioteket ved at reservere det, du skal bruge, hjemmefra. Så giver vi besked, når du kan hente det.

Du kan finde og reservere bøger, musik og meget andet her på hjemmesiden, via app'en Biblioteket og fra andre biblioteker på bibliotek.dk.

Brug biblioteket hjemmefra

Vi opfordrer fortsat til at benytte vores mange digitale tilbud. Læs vores guide til e-bøger, online magasiner, film på nettet med mere.

Du finder alle vores netmedier HER.

Blandt andet kan du som borger i Herlev Kommune helt ekstraordinært lige nu låne 100 lydbøger plus 100 e-bøger om måneden på eReolen og eReolen Go.

Lokalarkivet lukket for besøg

Du kan pt ikke besøge Herlev Kommunes Lokalarkiv.

Du kan kontakte lokalarkivet pr. mail: arkiv@herlevbibliotek.dk

Ingen advokatvagt

De nye retningslinjer i forbindelse med covid-19 betyder, at advokatvagten er aflyst resten af 2020.

Hold øje med hjemmesiden for information om, hvornår du igen kan få hjælp af advokatvagten på Herlev Bibliotek.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os pr. mail post@herlevbibliotek.dk eller telefon 44 52 57 00 (i åbningstiden).