Herlev Biblioteks hovedindgang og facade

Åbningstider og muligheder pt

Sådan er biblioteket åbent

Biblioteket på Herlev Bygade er åbent igen:

• Du kan låne og aflevere bøger, læse aviser med mere.
    Du kan selv finde det, du ønsker, og du kan også benytte vores selvbetjeningsmaskiner.

• Du kan få kortvarig hjælp fra personalet.
    Skal du skrive opgave eller har brug for anden længere vejledning fra en bibliotekar, skal du i stedet kontakte os på mail: post@herlevbibliotek.dk

• Vent i kø med god afstand – se markeringer på gulvet.

Biblioteket på Herlev Bygade 70 har igen almindelige åbningstider:

Mandag-torsdag: 08.00-19.00 (personale fra 10.00)
Fredag: 08.00-17.00 (personale fra 10.00)
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: 12.00-16.00

Biblioteket Kilden på Kildegårdskolen Vest, Dildhaven 40, har åbent:

Mandag og onsdag: 13.00-16.00
Tirsdag og torsdag: 10.00-16.00
Fredag: 13.00-15.00
Lørdag-søndag: Lukket

Der står personale klar til at hjælpe dig i hele åbningstiden på Biblioteket Kilden. Der er ikke åbent for selvbetjening uden for de annoncerede åbningstider.

Reservér gerne hjemmefra

Spar tid på biblioteket ved at reservere det, du skal bruge, hjemmefra. Så giver vi besked, når du kan hente det.

Du kan finde og reservere bøger, musik og meget andet her på hjemmesiden, via app'en Biblioteket og fra andre biblioteker på bibliotek.dk.

Brug biblioteket hjemmefra

Vi opfordrer fortsat til at benytte vores mange digitale tilbud. Læs vores guide til e-bøger, online magasiner, film på nettet med mere.

Du finder alle vores netmedier HER.

Blandt andet kan du som borger i Herlev Kommune helt ekstraordinært til og med august måned låne 100 lydbøger plus 100 e-bøger om måneden på eReolen og eReolen Go.

Lokalarkivet lukket for besøg

Du kan pt ikke besøge Herlev Kommunes Lokalarkiv.

Du kan kontakte lokalarkivet pr. mail: arkiv@herlevbibliotek.dk

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os pr. mail post@herlevbibliotek.dk eller telefon 44 52 57 00 (i åbningstiden).