""

Bestil og hent reserveringer

14.02.21
Du kan nu afhente bøger, cd’er og andet fra Herlev Bibliotek

Biblioteket er pt. lukket for besøg. Men nu kan du bestille materialer fra Herlev Bibliotek til afhentning på biblioteket på Herlev Bygade.

Sådan gør du

1. Reservér et eller flere materialer

2. Afvent sms/mail med afhentningsnumre

3. Bestil afhentning ved at udfylde formularen her på siden

Du må forvente en ekspeditionstid på en-to hverdage.

Bemærk: Du kan højst afhente fem materialer ad gangen.

4. Afvent besked om posenummer

Vi giver dig besked på mail eller telefon, når posen med materialer er klar til afhentning.

5. Hent din pose

Du har syv hverdage til at hente din pose, fra du modtager dit posenummer. Du henter posen ved hovedindgangen til Herlev Bibliotek, Herlev Bygade 70.

Husk at medbringe dit gule sundhedskort som legitimation.

Du kan afhente bestilte materialer i disse tidsrum:

Mandag 10.00-13.00
    Tirsdag 16.00-19.00
    Onsdag 10.00-13.00
    Torsdag 16.00-19.00
    Fredag 10.00-13.00

Plejer du at benytte Biblioteket Kilden?

Hvis du sædvanligvis henter dine reserveringer på Biblioteket Kilden, kan du nu hente dem på Herlev Bibliotek, Herlev Bygade 70.

Reserveringer, du ikke vil afhente nu?

Du behøver ikke afhente dine reserveringer nu, selvom du får besked om, at de er klar til afhentning.

De reserverede materialer vil blive stående til dig på vores afhentningshylder indtil 14 dage efter, vi åbner for besøg igen. Reserveringerne forsvinder altså ikke.

Brug for hjælp?

Vores telefon er åben alle hverdage 10.00-13.00: 44 52 57 00.

OBS! Skriv ikke dit fulde cpr.nr., din adresse eller lignende persondata

BEMÆRK!: Informationerne i formularen behandles i henhold til persondatalovgivningen. Læs mere om Herlev Bibliotekets behandling af persondata i vores privatlivspolitik.