Bibliotekets app
Bibliotekets app
Bibliotekets app
Bibliotekets app

Biblioteket har fået ny app

23.02.19
Hav biblioteket lige ved hånden med app'en – ja – "Biblioteket". Her kan du søge, reservere og blive inspireret, og app’en hjælper dig med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer

Hvad kan du med app’en?

App’en "Biblioteket" har et moderne og brugervenligt design, og funktionerne er intuitive. Med "Biblioteket"-app’en har du altid dit bibliotek lige ved hånden. Du kan søge, reservere, blive inspireret, logge ind og se din lånerstatus. Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger af biblioteket, kan du også klare det på app’en.

Inspiration

App’en er fyldt med inspiration og formidling. Du kan finde en masse "hylder" med eksempelvis "Danske debutanter fra eReolen", "Store romaner", "Poesi udgivet i 2018", "Børnenes univers", "For de 9-14 årige – sjove bøger" og meget mere.

Søg på tværs af alle typer materiale

Med "Biblioteket"-app’en kan du søge på tværs af fysiske og digitale materialer. Så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i eReolens app – og kan låne e-bogen.

Beskeder fra app’en

App’en sørger for at minde dig om det, når dit materiale snart skal afleveres. Med beskeder fra "Biblioteket"-app’en bliver du hele tiden holdt opdateret om, at et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket. Og så er det nemt at holde overblik og forny dine materialer.

Hent den i App Store eller i Google Play

Når du henter app’en i app store eller google play skal du vælge din kommune, og så er du inde i dit bibliotek. Login er det samme, som du bruger på vores hjemmeside eller ved udlån på vores selvbetjeningsmaskiner.