Bliv en del af Danmarkshistorien
Bliv en del af Danmarkshistorien

Bliv en del af Danmarkshistorien

Vil du være med til at tegne et billede af, hvordan vi lever i 2017? Give de kommende generationer mulighed for at få indblik i, hvordan vi lever i 2017, hvad vi arbejder med og hvad vi tænker på i løbet af en ganske almindelig dag?
Kære Dagbog----

I 1992 lavede Nationalmuseet en stor dagbogsindsamling og nu, 25 år efter, gør de det igen. Fra den 6.-29. september indsamles dagbøger fra folk over hele landet, og også din, hvis du vil være med. Det eneste du skal gøre er at skrive dagbog den 6. september og derefter dele den via det link, som du finder nederst i denne artikel.

Du kan begynde med en kort beskrivelse af dig selv – alder, bopæl, erhverv – og beskriv herefter, hvad du har lavet i løbet af dagen, gerne med så mange detaljer som muligt! Du kan skrive om dit tøj, om hvad du har spist eller hvad du har lavet på dit arbejde. Du kan fortælle om hvad du har brugt dine penge på, om du har dyrket nogle fysiske aktiviteter eller om du har fordrevet tiden på de sociale medier. Du kan beskrive dit humør, hvad der har påvirket det og slut så af med at fortælle om dagen i dag har været en typisk dag, eller om den på nogen måde har været usædvanlig eller anderledes.

Herefter deler du din dag med resten af Danmark på: http://natmus.dk/dagbog/