""

Det er TID til efterårets sæson

Det nye sæsonprogram er på gaden! Læs her om efterårets tema og snus til de mange events.

Klokken slår, tiden går, og mens barndommens juleaftener kunne føles flere måneder lange, flyver ens voksne år afsted. Og man synes kun lige, det har været jul, når butikkerne stiller nisser frem igen.

Vi vil gerne invitere til et efterår med fokus på TID. På TIDSREJSE frem og tilbage i tiden, TIDSFORNEMMELSE, der ændrer sig, og sidst men ikke mindst vil vi forsøge at give TALETID til nogle af dem, vi måske for sjældent lytter til.

For hvad vil “tid” egentlig sige? Hvorfor føles det nogle gange, som om den går hurtigt og andre gange snegler sig afsted?  Vi har inviteret en række tidsentusiaster, der kan hjælpe os til at forstå og ikke mindst dvæle ved den tid, der tikker derudad på dit ur i dette sekund…

Mød fortiden, nutiden og fremtiden

Tag med tilbage i tiden, til verdenskrige, guldalderen og barndomserindringer, og med frem til idéer om det 22. århundrede. Vær med til at fylde en tidskapsel og vær nysgerrig på fremtiden sammen med forfattere og videnskabsfolk i efteråret 2018 på Herlev Bibliotek. Se alle efterårets events HER

Allerede nu kan du dykke ned i tiden med vores nye temaudstilling i biblioteksrummet. Udstillingsdesigner Marie Boye præsenterer her flere tidsbegreber og sanselige oplevelser, der skubber til vores forestillinger om tid og lægger op til refleksion.

Vi håber, du har lyst til at bruge lidt af din tid på biblioteket.