""

Digitale magasiner flytter

Slut med RB Digital. Læs internationale magasiner på eReolen Global og i app'en Libby

Tidligere har du kunnet læse massevis af internationale (og nogle danske) magasiner via bibliotekets netmedie RB digital.

Men efter en fusion rykker de digitale magasiner til hjemmesiden eReolen Global og app'en Libby, hvor du også finder e- og lydbøger på andre sprog end dansk.

Så nu er mere samlet på færre platforme – smart, ik'?

Fordele ved den nye platform

Med tilføjelsen af magasinerne til eReolen Global/Libby bliver det nu endnu nemmere for dig at låne de digitale magasiner.

Overgangen til eReolen Global betyder, at du ikke som hidtil skal oprette dit eget login for at læse magasinerne, men bare kan benytte dit almindelige bibliotekslogin.

Ligesom alle e-bøger og lydbøger på eReolen Global er på engelsk, så er de fleste magasiner også på engelsk. Der findes dog enkelte magasiner på dansk, blandt andre:

•    Antik & Auktion Denmark
•    ISABELLAS
•    Vi Unge
•    Spis Bedre
•    Psykologi
•    IN

Magasin-databasen på eReolen Global dækker magasiner, der er op til tre år gamle. 

Sådan finder du magasinerne

På hjemmeside

eReolen Globals hjemmeside finder du menupunktet "Magazines" i toppen af siden. Det leder dig ind til magasin-samlingen.

""

I app

I app'en Libby trykker du på Explore og vælger Guide: Magazines. Det leder dig ind til magasin-samlingen.

""

 

Har du i forvejen brugt eReolen Global eller RB Digital?

Hvis du i forvejen bruger eReolen Global/Libby til at låne engelske e- og lydbøger, betyder tilføjelsen af magasinerne ingen ændringer. Magasinerne tæller ikke med i lånekvoten; ligegyldigt hvor mange magasiner, du låner, er det stadig muligt at låne to bøger ad gangen ud over magasinerne. 

Har du brugt den tidligere platform RB Digital, så skal du så vænne dig til, at du ikke længere opbygger en historik på samme måde som tidligere.
De lånte magasiner på eReolen Global/Libby bliver nemlig automatisk afleveret igen efter 21 dage, hvorefter de forsvinder fra din oversigt.

Har du brug for at vende tilbage til et magasin, er det derfor nødvendigt at sætte det på huskelisten og genlåne det.
Ved overgangen til eReolen Global/Libby mister du desuden din lånehistorik fra RB Digital. 

Platformen RB Digital vil stadig være tilgængelig for dig indtil udgangen af februar. Herefter vil det ikke længere være muligt at benytte den, men udelukkende eReolen Global/Libby.  

 

Oprindeligt skrevet af jc, Vejle Bibliotekerne.