Få e-bøger og lydbøger på 11 sprog

27.09.18
Verdensbiblioteket.dk er bibliotekernes tilbud til mange tosprogede danskere. Som noget nyt indeholder det nu også mere end 400 e-bøger og lydbøger.

De mange titler på Verdensbiblioteket.dk kan læses eller høres online og spænder bredt fra højtlæsning for børn til faglitteratur for voksne.
Ud over sprogene arabisk, bosnisk og persisk findes nu også bøger på de afrikanske sprog tigrinja og somali.

Læs eksempelvis ”Den Grimme Ælling” på arabisk eller "Klodshans" på persisk.
Danske forfattere som Karen Blixen og Peter Høeg findes oversat her, men samlingen indeholder også en del udenlandske titler med tilknytning til de forskellige sprog.
Find det hele i fanerne E-bøger og Lydbøger.

I fanen Bøger findes et meget stort antal titler på arabisk, bosnisk, hindi, persisk, russisk og tyrkisk. De kan ikke læses online, men skal bestilles på bibliotek.dk.
Bøgerne vil blive sendt til afhentning på det bibliotek, man ønsker.

Besøg verdensbiblioteket.dk og undersøg de mange muligheder.

Verdensbiblioteket indeholderholder også rigtig mange film, bl.a. de populære bollywoodfilm, og her er mulighed for undertekster på engelsk. Du finder film, musik og fysiske bøger, du kan bestille hjem til dit lokale bibliotek, på mange flere end de nævnte sprog.

Sådan bruger du Verdensbiblioteket - dansk tale

Se filmen på arabisk her

Man skal oprettes som låner på biblioteket i den kommune, hvor man bor - så er login CPR(eller lånernummer) + pinkode

Oprindeligt skrevet af Gentofte Bibliotekerne.