""

Fritidsjob på Herlev Bibliotek

30.06.21
Har du lyst til at arbejde på et folkebibliotek og blive en del af Herlev Kommunes største kulturinstitution?

Herlev Bibliotek søger lige nu bogopsættere, der kan indgå i den daglige drift med at sortere og stille materialer på plads i biblioteket. Du kan også forvente at blive bedt om at udføre andre praktiske opgaver omkring oprydning i forbindelse med eksempelvis bogsalg, formidlingsaktiviteter og kassation.

Vi tilbyder et selvstændigt og fleksibelt arbejde, der har stor betydning for bibliotekets brugere og personale.

Arbejdstiden er 4 timer ugentlig som fordeles på to hverdage af 2 timer efter aftale. Timerne vil ligge efter skole og senest til kl.19.

Vi forventer, at du:

• er fyldt 15 år ved ansættelsestidspunktet
  • er flittig, mødestabil og omhyggelig
  • er smilende og imødekommende
  • har mod på at henvise borgere, der henvender sig til dig i biblioteket til det øvrige personale.

Stillingen ønskes besat pr. 15. august 2021 eller snarest muligt herefter. Du kan få mere at vide om stillingen af souschef Lisbeth Gøttsche, tlf.: 51 36 81 36

Er du interesseret, så send en kort mail til Lisbeth Gøttsche , med din motivation for at søge stillingen og lidt om dig selv.

Ansøgningsfrist: 31. juli 2021 kl. 12.
Samtaler forventes afholdt i uge 32.