Tre børn med skoletasker på

Hjælp børn til succes i skolen

Bliv frivillig i projektet AL TID og støt elever i 4. klasse i faglig læsning.
Nogle børn mangler hjælp til lektierne derhjemme, nogle kan ikke følge med i undervisningen, og andre mangler bare et klap på skulderen og støtte til at udfordre sig selv til at blive endnu bedre.

Som frivillig i projektet AL TID er du med til at give de børn et løft og en bedre fremtid. Du behøver ikke have en bestemt baggrund, bare du har lyst til at læse faglitteratur og løse opgaver med børn inden for faget natur/teknologi.

Du indgår i et team af frivillige, skolelærere og biblioteksansatte, der sammen hjælper børn med at lære på nye, sjove måder. Din vigtigste opgave er at støtte børnene til at opnå faglige og personlige succeser omkring de opgaver, de stilles under forløbet.

Vi søger lige nu frivillige, der har lyst til at være en del af AL TID i perioden oktober 2018 – juni 2019. Projektet finder sted tirsdage klokken 12.00-14.00 på Kildegårdskolen i Herlev og henvender sig til børn i 4. klasse.

Vi forventer, at du som frivillig:
• Vil bruge 2-3 timer ugentligt (tirsdage klokken 12.00-14.00)
• Kan rumme børn med forskellige udfordringer
• Er lyttende, empatisk og samvittighedsfuld
• Har lyst til at gå på opdagelse i faget natur/teknologi sammen med børnene
• Har mulighed for at deltage i perioden oktober 2018 – juni 2019.
• Deltager i planlægnings- og netværksmøder for personale og frivillige
• Eventuelt har erfaring i at arbejde med børn eller kendskab til emner inden for natur/teknologi (ikke et krav)
• Er indforstået med, at der indhentes obligatorisk børneattest

Vi tilbyder:
• Et spændende og givende frivilligjob
• Personlig udvikling
• Netværk med andre frivillige samt ansatte fra skole og bibliotek
• Undervisningserfaring
• Mulighed for at deltage i planlægning af undervisningsforløb
• Hjælp og støtte til din opgaveløsning med elever

Er du interesseret i at blive frivillig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Sandra Paldrup på sap@herlevbibliotek.dk
eller telefon 44 52 57 13.

Vi holder løbende samtaler og glæder os til at modtage din ansøgning. Send ansøgning til sap@herlevbibliotek.dk.

Bemærk: Der er tale om frivilligt, ulønnet arbejde.