PR-billede fra app'en Biblioteket, hvor bogen "Hvor flodkrebsene synger" bruges som eksempel på en bog, man kan sætte på sin huskeliste.

Ny huskeliste i app'en

Forbered dig på gensynet med biblioteket ved at huske de bøger, du gerne vil låne, når vi åbner igen

Som noget nyt kan du i app'en Biblioteket gemme bøger, cd'er eller andet på en huskeliste. Så glemmer du dem ikke, når du igen kan låne fysiske materialer på biblioteket.

Liste-funktionen findes også på vores hjemmeside, og de to lister snakker nu sammen.

Tilføj bøger til huskelisten i app'en

• Log ind i app'en Biblioteket (opdatér evt. til nyeste version)
  • Når du finder en spændende bog, klikker du blot på titlen og dernæst på hjertet ved forsiden af bogen
  • Du kan se din samlede huskeliste under "Min side"

Tilføj bøger til din liste på hjemmesiden

• Log ind på hjemmesiden
  • Når du falder over et materiale, du gerne vil tilføje til listen, klikker du på "Tilføj til liste"
  • Du kan se din samlede liste her under "Min konto"

Liste-funktionen fungerer altså både på hjemmesiden og via bibliotekets app "Biblioteket", og kan derfor både bruges på farten over telefonen og derhjemme på computeren.

App'en kan hentes gratis på Google Play og Appstore.

Oprindeligt skrevet af Sif Lind-Olesen, Solrød Bibliotek.