kortkartotek
kortkartotek

Nyt bibliotekssystem

25.07.16
Herlev Bibliotek holder helt lukket d.31.8 og 1.9 da vi skifter bibliotekssystem.
Lukkedage

Onsdag den 31.8 samt torsdag den 1.9 holder Herlev Bibliotek og Bibliotek Kilden lukket da vi skal skifte til nyt bibliotekssystem. Der er taget højde for at man ikke skal aflevere bøger på disse dage. Dagene bruger bibliotekets personale på at implementere systemet og på at blive undervist i det nye system. 

Lukket for bestillinger

OSB! Det har desværre vist sig nødvendigt at lukke for bestillinger af bøger i bibliotek.dk allerede tirsdag den 23.8.  Det er stadig muligt at reservere bøger m.m indtil den 26.8. 

Allerede fra den 26.8 lukkes der for at man kan bestille bøger i bibliotek.dk og for reserveringer på Herlev Biblioteks hjemmeside. Det vil heller ikke være muligt at logge ind på Bibliotekets hjemmeside.
Fra mandag den 5.9 er det igen muligt at bestille bøger.

Bibliotekssystemet

Biblioteks nye system hedder Cicero, det  er et nyudviklet bibliotekssystem, som 95 af landets 98 kommuner har valgt at satse på, og det anvendes af både biblioteker og pædagogiske læringscentre. 

Forandringer?

Som bruger af Herlev Bibliotek vil du ikke opleve store forskelle eller forandringer efter skiftet, men da det er et nyudviklet system, vil du  i begyndelsen kunne støde på enkelte uhensigtsmæssigheder og problemer, som vi forsøger at løse, så hurtigt som muligt.  

Skiftet til det nye bibliotekssystem betyder at den "gamle søgebase" lukker. 

Vi håber at I vil have tålmodighed med personalet på biblioteket, mens vi er ved at lære systemet at kende.