Josefine Ottesen

Se udstillingen Heltemod & Hamskiftere

11.10.17
Fordyb dig i udstillingen skabt over bogen Vikingesagn af Josefine Ottesen.

Hvem var han, ham Ragner Lodbrog? Hvordan fik han sit navn? Og hvad er en brog?
Det og meget mere kan du få svar på i udstillingen ’Heltemod & Hamskiftere’ skabt over Josefine Ottesens nye bog ’Vikingesagn’.

I udstillingen inviterer 5 runesten dig ind i bogen, sagnet og vikingernes verden. En verden fyldt med helte, rejser mod det ukendte, runer, skatte og overnaturlige væsner. Oplev blandt andet de stemningsfulde illustrationer fra Vikingesagn af Sune Elskær, lyt til Josefine Ottesens fortællen, find hemmelige runer og løs Odins gåde.

Udstillingen vises fra 14. oktober til 30. december 2017 på Herlev Bibliotek.

Få en introduktion til udstillingen på følgende dage:
Få billet til onsdag d. 18.10
Få billet til lørdag d. 18.11

Introduktion for skoleklasser kontakt Sandra Paldrup for nærmere aftale.

Udstillingen Heltemod & Hamskiftere er en del af projektet Fang Fortællingen, hvor 10 biblioteker samarbejder om at udvikle 10 fysiske udstillinger, der åbner den børnelitterære verden.

Projektet er støttet af Nordea-fonden og Slots og Kulturstyrelsen. Læs mere om Fang Fortællingen.

Illustration fra Josefine Ottesens bog 'Vikingesagn', Peoples Press. Illustrator: Sune Elskær.

SLK     Nordea   Fang fortællingen