Subkult 2015

Subkult 2015 - Dream Worlds

25.06.15
Den årlige undergrundsfestival i Herlev vender stærkt tilbage - denne gang på Herlev Bibliotek torsdag d. 29. oktober

SÅ er programmet for årets Subkult klar. Til Teknokult kan man bestille billet.

18.30 – DJ Daniel Taylor:
Hør et lydklip

19.00 - Copenhagen Game Collective
Hele aftenen igennem kan du prøve:

• Oculus Rift: Virtual Internet Hacker, et prisvindende indie "hacker" spil. .
  • Oculus Rift: Terminal Vertigo, et lille kunstprojekt hvor den virkelige verden influerer den virtuelle verden.
  • Oculus Rift: Baking with friends, et fjollet spil om at bage med venner. Kræver hel kropslig interaktion i virtual reality.
  • Bicade, en Christiania-cykel er blevet hacket af Copenhagen Games Collective til at blive en mobil arkade spillemaskine. Skærmen vender opad og spillerne står i en cirkel omkring og ser ligeså meget på hinanden som på selve spillet.
  • Google Cardboards, prøv virtual reality på din smartphone .

19.30 - Teenage Love:
Hør et lydklip

20.00 - TEKNOKULT - Copenhagen Game Collective
Et mixed-reality spil udviklet til Subkult 2015 – Dream Worlds. "Nye tider nærmer sig, og den digitale revolutionen er nær. Den endelige kamp mellem to stridende parter vil blive afholdt i Herlev Bibliotek. Hvem vil vinde? Vil biblioteket forblive intakt eller vil det blive optimeret og ændret for evigt? Find din fraktion og slut dig til kampen."
Teknokult er en medrivende mixed-reality oplevelse med gal teknologi, sociale kommentarer og nostalgisk bevaring af status quo."

Få en billet her, hvis du vil være sikker på en plads - ellers bare mød op.

20.15 – Herlev Ambience
Elever fra Herlev Gymnasium og Kildegårdskolen har sammen med Anders Monrad og Subkult udviklet en interaktiv Herlev app. Anders Monrad og eleverne præsenterer app'en og demonstrerer, hvordan den ved hjælp af lyd og billeder fører dig rundt i din by på en helt ny måde.  Du kan selv lege med på din egen mobil.

Støttet af Statens Kunstfond.

20.30 – Lydnummer Herlev Gymnasium
Oplev unge fra Herlev Gymnasium spille musik på smartphones med den nye Herlev app. Afprøv bagefter appen på din egen mobil.

20.45 – Herlev Gymnasie Band
Trykker den af med forskellige covernumre.

21.30 - Flyvende Droner med lyd og lys:
Subkult 2015 - Dream Worlds vil byde på flyvende droner, der genererer lyd, inde i Herlev Bibliotek.
Se et klip

Subkult er støttet af Fonden, Herlev Bladet og Herlev Kommune. Udvalgte indslag er ligeledes støttet af Statens Kunstfond og SKIS (Sæt Kulturen i Spil).