Helle Helle. Foto af Mikkel Carl.
Helle Helle. Foto af Mikkel Carl.

Mød Helle Helle online

Vi læser og taler med Helle Helle live på Instagram

Se hele interviewet med Helle Helle på Instagram fra d. 20. januar her.

Helle Helle er aktuel med romanen "BOB", der udkom 8. januar. I den anledning læser vi op fra romanen, og litteraturformidler Nanna Damsgaard-Larsen taler med Helle Helle live på Instagram. Inden Helle Helle kommer med, har vi inviteret kulturanmelder fra Information Lone Nikolajsen til at tale med om og få præsenteret "BOB".

Det hele foregår onsdag den 20. januar klokken 20.00-21.00.

Hvordan deltager jeg?

Samtalen foregår på bibliotekets Instagram-profil, og du kan finde en detaljeret vejledning til at bruge Instagram her.

Hvem er Bob?

Bob er hovedpersonen i romanen "BOB", som bliver fortalt af hans kæreste, der også var fortælleren i Helle Helles seneste roman "de" fra 2018.

Bob og hans kæreste er flyttet fra Lolland til Vanløse, hun for at læse på unviversitet, og Bob for at flytte med hende.

Han får lidt tilfældigt arbejde på Sømandshotellet i Nyhavn, og så bruger han meget tid på at gå ture og memorere gadernes navne, holde hus og passe på ikke at komme til at tale for meget om mad.

"BOB" kan lånes på biblioteket fra februar, indtil da kan du læse et uddrag af romanen her.

Materialer
Helle Helle: de : roman
  • Bog

de : roman

Af Helle Helle (2018)
Lolland i 1980'erne, med en 16-årig piges blik fortælles om hverdagen på gymnasiet og hjemme i lejligheden sammen med moren. Om alt det de kan dele, men også om morens sygdom og det, der ikke findes ord for
Læs mere
  • Bog

de : roman

Af Helle Helle (2018)
  • Bog

Bob : roman

Af Helle Helle (2021)
Så flytter Bob og hun til Vanløse i en etværelses med stavparket ovenpå tanken. Bob bar næsten alt. Stilistisk forfinet roman om en ung mand og hans rodløse liv til de mange læsere af forfatterskabet, og til læsere af litteratur om hverdagsliv
Læs mere
  • Bog

Bob : roman

Af Helle Helle (2021)