""

Sidespring

Sidespring, rullesten, utroskab... Er du nysgerrig på temaet 'utroskab', så kig med.

Tine Høeg: Nye rejsende

Jeg synes, at du skal starte med at læse "Nye rejsende" af Tine Høeg, hvor du får  "den anden kvindes" vinkel på utroskab.

En ung kvinde starter nyt job som gymnasielærer, og på skolen møder hun en mand, som hun forelsker sig i. Der er bare det, at han har en kone og et barn, og dem har han ikke umiddelbart tænkt sig at forlade...

Lån Nye rejsende på eReolen.

TedTalk: Parterapeut Esther Perel om nytænkning af utroskab

Kender du TEDtalks? Det er ca 20 minutters foredrag med en person, der er ekspert indenfor et konkret emne.

Parterapeut Esther Perel undersøger utroskab og afslører, hvorfor affærer er så traumatiske: de truer vores følelsesmæssige tryghed. Hun finder noget uventet i utroskab - et udtryk for længsel og tab.

En tale der kan være spændende for dig, der har været utro eller er blevet svigtet, eller som simpelthen ønsker en ny måde at forstå parforhold på.

Se Esther Perels TedTalk.

Podcast: Hjerteflimmer for voksne

Sara Bro er for nylig blevet vært for et radioprogram, der tager arven op efter TV-programmet Hjerteflimmer, som hun lavede i start 00'erne.  I hvert afsnit deltager parterapeut Jytte Vikkelsøe og to gæster.

I det her afsnit er Sara Bro nysgerrig efter at vide, om utroskab og jalousi er en uundgåelig følgesvend i parforholdet. Og så afslører Jytte, at kærlighed findes mange andre steder end i parforholdet.

Hør "Hjerteflimmer for voksne".

Film: Match point

En spillefilm af Woody Allen med blandt andre Scarlett Johansson i hovedrollen.

Chris er en tidligere professionel tennisspiller, der bliver træner i en tennisklub for det engelske aristokrati. Her falder Chloe for ham. De bliver gift. Chefstilling i en af svigerfars virksomheder, designerbolig, dyre middage og weekendture på landet. Han har alt, hvad hjertet begærer. Undtaget Nola, svogerens uimodståelige kæreste…

Se "Match point" på Filmstriben.