""

Boost din sundhed med beats

13.10.22
Fra munter musiklytning til musikterapi – bliv klogere på musikkens kraft

Musik kan påvirke os på mange måder; fysisk, psykisk, socialt og åndeligt.

I de seneste 50 år er den viden også blevet anvendt i sundhedens tjeneste i en bred vifte af musikaktiviteter – fra det kommunale projekt "Kultur på recept" i den ene ende til klinisk musikterapi i den anden.

Vi har budt Lars Ole Bonde, professor emeritus i musikterapi, indenfor til en aften den 2. november klokken 19.00, hvor han vil fortælle om musikkens påvirkning af os. Han vil i løbet af aftenen give både praktiske og videnskabelige eksempler på "musikkens kraft".

Lars Ole Bonde vil tage udgangspunkt i sin egen model, der inddeler brugen af musik i relation til individuelt eller fælles brug, og om det påvirker sind eller krop.

 

""

Lars Ole Bonde har blandt andet skrevet bogen "Musik og Menneske", som beskriver musikken som en fysisk kraft, og som en social og kulturel aktivitet med eksistentiel mening.

Herlev Bibliotek har bogen, som du kan reservere her.

Der er lagt op til en spændende aften den 2. november, hvor du kan blive klogere på, hvordan musik kan gøre din hverdag lidt sundere.

Du kan bestille billet til foredraget her.

 

""

Mærk musikken i kroppen

Se også vores aktivitet "Sound Bath" den 17. november, hvor du kan prøve virkningen af musik og lyd på eget sind og krop:

En elektronisk musikperformance, der får dig til at slappe af, mærke vibrationerne fra musikken og finde indre ro med lyde.

Det er med meditationslærer Lajla Glumby fra Life Journey Institute og elektronisk musiker Aske Krammer.