Elektroland: International musikfestival midt i Herlev

08.09.22
Herlevs årlige mikro-festival for elektronisk musik er klar igen – med få billetter tilbage!

Er du til Depeche Mode, Human League, Eurythmics eller OMD? Så byder Herlev Biblioteks 2730 Demoteket den 16. september indenfor til mikro-festivalen Elektroland.

Oplev koncerter, pladesalg, en god kop øl og et møde med ligesindede, som er vilde med syntheseizerbaseret musik med udspring i synthpop og 1980’erne.

Elektroland begyndte i 2017 som en nicheplatform med et spot på mere specielle grupper og genrer inden for elektronisk musik.

Eventet har efterhånden udviklet sig til en bredere begivenhed, som tager afsæt i vækstlaget og derigennem giver plads til anderledes, nyt og uprøvet materiale.

AEX til Elektroland i 2019

Flere har fået øjnene op for konceptet, som hvert år præsenterer bands fra København og omegn, men også har grupper med fra lande som Sverige, Finland eller Tyskland.

Det hele foregår på en lille fold-ud-scene i biblioteket og lader måske noget tilbage at ønske med hensyn til lys og lyd sammenlignet med et professionelle spillesteder, men vinder det ind på stemning, nærvær og originalitet.

Besøgstallet stiger hvert år med flest besøgende fra Københavnsområdet, men også folk fra hele landet og sågar Sverige og Tyskland.

Festivalen har også i det små udviklet sig til et lokalt mødested for musikere og nogle branchefolk indenfor synthpop.

Disrupted Being til Elektroland 2021

Årets Elektroland byder på klassisk synthpop, elegant dreampop og melankolsk darkwave.

Du kan høre Cold Connection, som er en svensk synthpop duo. Deres musik leder tankerne hen på ikoniske synthpop-bands og tilhører den klassiske synthscene på en moderne måde.

Du kan også høre debutalbum-aktuelle Platronic, som er en binational dreampop duo. Duoen består af en finsk producer og en tysk sangerinde.

Det københavnske darkwave soloprojekt St. Digue vil også spille. St.Digue er pt meget efterspurgt og har på to år spillet adskillige koncerter i Danmark og udlandet.

Læs mere om Elektroland 2022 og hent en af de få billetter, der er tilbage.

Det finsk/tyske band Platronic kommer til Elektroland 2022