""

Kommende koncerter – november-december

05.11.20
Rocket storbypoet, jazzet acid-power og musikalsk joint venture. Formidler Claus Thurøe anbefaler kommende musikoplevelser

""

Carl Emil – Trommen, Hørsholm 6. november

Carl Emil Petersen er vel nok en af Danmarks pt dygtigste sangskrivere og solomusikere. Alt, hvad han rører, ved lyder godt!

Han startede i 2013 sin karriere i det københavnske indierock band ”Ulige Numre”, som blev folkeeje med bl.a. sangene "København" og "Halvnøgen".

Gruppen ophørte i 2017, og Carl Emil fik samme år sin solodebut med albummet solodebut ”Natradio”. I 2019 kom så ”Amager Forbrænding”, som videreførte den nu 28-årige sangskrivers storbylyrik.

Carl Emil fik tidligt tildelt et arbejdsstipendiat af Statens Kunstfond, som har givet ham en frihed til at udforske musikken kompromisløst. Og man kan mærke den lette tilgang i hans musik, så Danmark har allerede fået tilbage, og der er mere på vej.

Hans musik er lyden af byen indrammet i et poprock-univers, og han leverer sangene med en stemme fyldt med dybde og nordisk melankoli.

Læs om og reservér Carl Emils og Ulige Numres albummer her:

Amager Forbrænding

Natradio

Ulige Numre

Grand prix

""

Ibrahim Electric – Templet, Lyngby 20. november

Oplev et forunderligt musikalsk univers, der består af sprøde toner fra soul, jazz, afrobeat, punk og 60'ernes acid-power.
Det bliver mangfoldiggjort med lige dele stor virtuositet og legende tilgang af de tre medlemmer af bandet: guitarist Nicklas Knudsen, trommeslager Stefan Pasborg og Hammond-organist Jeppe Tuxen.

Bandet Ibrahim Electric tager alt og alle med fart og tempo, og er efterspurgt som liveband over hele Europa, helt sikkert fordi deres palet er så fyldt med farver.

Siden det første album ” Ibrahim Electric” i 2004 har der været knald på, og ni albummer er fulgt efter med det seneste ”Time Machine” i 2020.

Der bliver helt sikkert gang i det lille hyggelige spillested Templet i Lyngby. Det er næsten umuligt at sidde stille, når instrumental-gruppen Ibrahim Electric spiller op.

Læs om og reservér nogle af bandets albummer her:

Time machine

Rumours from outer space

Isle of Men

Time machine part 1 

Ibrahim Electric

""

Elevatorfører & Almune – Alice 12. december

Her kan du få en speciel, mindeværdig og flippet aften, når to danske band byder hinanden op.

Elevatorfører spiller psykedelisk rock med danske tekster. Deres musik befinder sig mellem det mere tilbagelænede poppede og det syrede jam-agtige udtryk med tydelig inspiration fra 1960’erne.

Almune spiller folkeviser på historiske instrumenter, inspireret af nordisk middelalder. De mestrer nøgleharpe, drejelire, sækkepibe, tromme og renæssancefløjter.

Umiddelbart virker de to grupper musikalsk langt fra hinanden, men de har fundet ind til hinanden via en snørklet vej i folk-genren.
De to bands har før arbejdet sammen på Elavatorførers seneste LP ”Jeg er kommet for at slå tiden ihjel”.

Der kommer til at være fyldt på scenen, når elavatorførers otte mand store musikkollektiv og Almunes fire mand tager på tur i deres fælles univers.

Læs om og reservér Elevatorførers musik her:

Jeg er kommet for at slå tiden ihjel

Live fra Den Blå Planet

Læs om og reservér Almunes musik her:

Sommerfugl

Bjergtagen