""

Lyt til 2730 Demotekets første podcast!

02.03.20
Hør her om Demotekets produceraftener – en platform hvor producere og musikere kan blive inspireret af branchefolk og få feedback fra andre musikinteresserede

I denne nye podcast fortæller vores samarbejdspartner Daniel Eriksson fra pladeselskabet Black Note CPH om konceptet for 2730 Demotekets produceraftener. Og sammen med en af vores faste deltagere reflekterer han over de emner, som sidste sæsons professionelle bragte op. Endelig giver han en smagsprøve på en håndfuld numre, der alle har forbindelse til 2019-sæsonen. 

Demotekets podcast #01: Producerfællesskabets fødsel

Produceraftener

I 2730 Demoteket laver vi to slags produceraftener: én med masterclass af en professionel musikproducer inden for et selvvalgt emne og én mere workshop-orienteret, hvor seks-otte deltagere medbringer egne musikprojekter, som vendes af gruppen.

Fælles for alle vores aktiviteter er fælleskabet; at man kan møde andre ligesindede, som man kan tale musikproduktion med.

Vi har planlagt tre produceraftener i foråret 2020: to masterclasses den 13. februar og 7. maj. og en workshop den 1. april.

Følg med her på hjemmesiden og på facebook.com/2730.Demoteket/