Mango Languages

12.01.16
Herlev Bibliotek giver dig let adgang til at kunne lære sprog gennem samtalelektioner på mere end 60 forskellige sprog.

Mango Languages tilbyder sprogkurser på mere end 60 forskellige sprog, heriblandt dansk, tysk, spansk og kinesisk. Kurserne fokuserer på fire områder: ordforråd, udtale, grammatik og kultur. Ved læring af disse delområder, øves brugerens forståelse og hukommelse. Udgangspunktet er engelsk. Der skal oprettes et login for at bruge tjenesten.

Kurserne forsøger at undervise i sprog gennem samtaler fremfor skolegrammatik, og dette gøres gennem lydfiler. Mango Languages har
f.eks. en stemmesammenligningsfunktion, der hjælper brugeren med at lære accenter nemt og hurtigt.

Grammatikken gøres nemmere gennem samtalelektioner, ved fonetiske pop-ups og semantiske farvesammenhænge.

Hver lektion afsluttes med en note om kulturen, som sikrer brugeren en større forståelse for fremmedsproget. Dermed undgås misforståelser, der kan virke uhøflige eller anstødelige. Efter et Mango sprogkursus, er man godt klædt på til et møde med en anden kultur.

Mango Languages fås også som app, så man kan øve sine nye sprog hvor og når som helst. Kurserne er suppleret med tests og quizzer. Alle kurser findes på forskellige niveauer.

Blandt de mere kuriøse indslag på Mango Languages kan nævnes amerikansk tegnsprog, piratengelsk, bibelhebraisk og indianersproget cherokee.

Gå til Mango Languages

1. Start Mango Languages her
  2. Du kan bruge Mango Languages med det samme ved at klikke "Guest Access".
  3. Hvis du opretter dig med brugernavn, adgangskode og password første gang, du bruger Mango Languages, bliver din aktivitet gemt til senere
  4. Vælg sprog eller specialkurser. Vælg "get started" og følg anvisningerne på skærmen
  5. I menulinien kan du mellem "Top Languages, All languages, Learn English, Speciality Courses, All Movies"
  6. Download app'en "Mango Languages" i Google Play eller Appstore og tilgå din profil via smartphone, tablet eller Ipad