""

Bliv Bib’ster – en sand mester på biblioteket!

En del børn i indskolingen har aldrig været på et bibliotek og ved måske dårligt, hvad det er for en størrelse – og hvordan de bruger det. Vi vil gerne sikre, at alle børn bliver seje til at gå på biblioteket

Med forløbet Bliv bib’ster sætter vi rammerne for et trygt, sjovt og lærerigt (måske første) møde med både biblioteket og bibliotekets personale.

Forløbet har fokus på at skabe en forståelse for biblioteket og hvad biblioteket er og kan. Dette gør vi gennem dialog, højtlæsning og en legende introduktion til at finde, låne og aflevere bøger.

Når vi slutter timen af, sender vi en flok små biblioteksmestre ud af døren, klar til på egen hånd at gå på opdagelse i de mange spændende bøger og ikke mindst at låne dem med hjem.

Forløbets mål

Eleverne opnår indsigt i, hvad et bibliotek er og kan.

Eleverne føler sig velkomne på biblioteket.

Eleverne bliver trygge ved biblioteket og bibliotekets personale.

Eleverne kan låne og aflevere bøger, film og andet på egen hånd.

0. klasse.

Fag

Forløbet er relevant for alle fag, hvori biblioteksbesøg kan indgå som en del af undervisningen.

Forløbet varer cirka 75 minutter

Hvornår

Uge 33-40 i 2021

Booking

Kontakt os på mailadressen crealab@herlevbibliotek.dk, hvis du vil høre mere og eventuelt booke et forløb.