To børn læser på iPad og i bog på en bænk

Booktalk

Kom på biblioteket med din klasse og få inspiration til læsning af skønlitteratur
Mangler dine elever idéer til, hvad der skal læses i fritiden? Så tag dem med på biblioteket og få en masse inspiration og forslag til bøger, der kan få selv de mest læse-fornægtende tweens og teens til at grine, græde, bekymres eller begejstres.

Vores bibliotekar sørger for at finde bøger i de fleste genrer og i forskellige sværhedsgrader, så der er noget for alle.

De bøger, der ikke er hjemme på biblioteket, kan måske findes online og i app'en eReolen Go – så den kommer vi også ind på.

Eleverne skal huske deres lånerkort. Hvis nogle elever ikke har et lånerkort på forhånd, kan du som lærer rekvirere en formular til oprettelsen via nedenstående mail. Forældrene skal udfylde denne, og vi skal have den retur – gerne nogle dage inden jeres besøg, så kan vi lave lånerkortet til eleven på forhånd, så det ligger klar på dagen.

Forløbets mål

• Eleverne får viden om forskellige skønlitterære genrer.
  • Eleverne får indblik i tendenser i børne- og ungdomslitteraturen netop nu.
  • Eleverne inspireres til ny læsning.
  • Eleverne får kendskab til netmediet eReolen Go, der er særligt relevant for dem som målgruppe.
  • Eleverne får kendskab til mulighederne for at søge efter særlige emner og genrer inden for skønlitteraturen.

5.-7. klasse.

Dansk.

Forløbet varer cirka en time.

Hvornår

Periode for 2021: Hele året.

Booking

Kontakt os på mailadressen crealab@herlevbibliotek.dk, hvis du vil høre mere og booke et forløb.