Foto af telt i udstillingen Garmanns Hemmelighed, Fang Fortællingen

Garmanns hemmelighed – udstilling for indskolingen

Lad de yngste elever opleve litteraturens verden i en udstilling, der fabulerer over Stian Holes billedbog ”Garmanns hemmelighed”

Træd ind i barnet Garmanns fortryllede univers mellem birketræer, græs, planter og dyr på Herlev Bibliotek. Gennem oplevelse og samtale fordyber vi os i Garmanns vidunderlige fantasiverden. Undervejs skriver vi hemmeligheder og taler om venskab.

Udstillingen er skabet af scenograf Helle Damgaard over forfatter Stian Holes poetiske billedbog ”Garmanns hemmelighed”.

Bogen behandler mange af de hverdagsemner og -udfordringer, moderne børn skal navigere i. Og så er den er i øvrigt oversat af forfatteren Naja Marie Aidt.

En anmeldelse i fagbladet Folkeskolen kalder bogen "et must for pædagoger, lærere, ledere, forældre, sagsbehandlere, psykologer, idrætsledere, spejderledere og gårdvagter."

2.-3. klasse.

Dansk, billedkunst og natur/teknologi.

Forløbet varer cirka 90 minutter.

Hvornår

Januar-maj 2020. Undervisningsforløb skal bookes på forhånd, men udstillingen kan besøges i hele perioden.

Booking

Kontakt os på mailadressen crealab@herlevbibliotek.dk, hvis du vil høre mere og eventuelt booke et forløb.

Udstillingen er udviklet som en del af projektet Fang Fortællingen, hvor ti biblioteker er gået sammen om at udvikle ti børnelitterære udstillinger. Projektet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen og Nordea Fonden.

Fang Fortællingen-logo

Nordea