""

Min krop, mit slot

Vær med når vi stiller skarpt på temaet KROPPEN.

Med en helt ny udstilling skabt i samarbejde med scenograf Eva Wendelboe inviterer vi elever i 1.-2. klasse til at undersøge temaet krop.

I vores helt nye udstilling om kroppen skal vi sammen gå på opdagelse og finde ud af, hvad der mon gemmer sig inde i vores kroppe. Vi skal åbne skabe og skuffer, finde spor og sanse os til ny viden om kroppen.

Herefter får eleverne til opgave at udfylde deres egen krop. Alt det de har fundet i udstillingen skal nu placeres i kroppen, for hvor mon i kroppen tarmene bor? Og leveren, hvad er det for en størrelse? Hvor bor hjertet? Og hvad med de der sommerfugle, som man kan have i maven?

Forløbet indeholder desuden højtlæsning, hvor vi læser sjove rim og remser om Snotfeen, Det våde monster og Knoglemor.

1.-2. klasse.

Forløbet varer cirka 90 min.

Hvornår

Fra marts til og med maj.

Forløbet udbydes kun på Herlev Bibliotek

Booking

Kontakt os på mailadressen crealab@herlevbibliotek.dk, hvis du vil høre mere og eventuelt booke et forløb.