Erhvervsservice

Få hjælp til søgning og bestilling af materialer og brug bibliotekets netmedier

Herlev Bibliotek er en del af et netværk af biblioteker - special- og forskningsbiblioteker, nationale og internationale biblioteker – som vi kan trække på for at skaffe materialer og informationer.

Du kan få hjælp til at finde litteratur, informationer, lovstof og firmaoplysninger i egne og andre bibliotekers samlinger.
Du kan bestille og reservere materialer i biblioteksbasen. Du kan få en pinkode ved henvendelse til biblioteket.
Du kan bestille materialer fra andre biblioteker via bibliotek.dk.
Du kan få hjælp til at finde informationer på internettet. Bibliotekarerne er specielt uddannede til at søge og udvælge information.

Herlev bibliotek giver adgang til en række online netmedier, fx Bisnode Market, der har oplysninger om alle virksomheder i Danmark og Kompass med oplysninger om producenter og forhandlere over hele verden.

Oversigt over alle vores netmedier

Herlev Bibliotek har åbent hver dag. Du kan også kontakte biblioteket på telefon 44525700, eller post@herlevbibliotek.dk (ved henvendelse på mail kan du forvente 2-3 dages svartid).

Herlev Kommunes Lokalarkiv

Her finder du lokalhistorisk materiale, bl.a. virksomhedsarkiver. Ved virksomhedsophør eller flytning fra kommunen kan man kontakte lokalarkivet med henblik på overdragelse af dele af virksomhedsarkivet.

Biblioteksvagten

Har biblioteket lukket? Så prøv Biblioteksvagten.

Herlev Kommune

Herlev Kommune
Herlev Kommunes erhvervsservice og tilbud til erhvervslivet.