Erhvervsservice

Få hjælp til søgning og bestilling af materialer og brug bibliotekets netmedier

ErhvervsserviceHerlev Bibliotek er en del af et netværk af biblioteker - special- og forskningsbiblioteker, nationale og internationale biblioteker – som vi kan trække på for at skaffe materialer og informationer.

Du kan få hjælp til at finde litteratur, informationer, lovstof og firmaoplysninger i egne og andre bibliotekers samlinger.
Du kan bestille og reservere materialer i biblioteksbasen. Du kan få en pinkode ved henvendelse til biblioteket.
Du kan bestille materialer fra andre biblioteker via bibliotek.dk.
Du kan få hjælp til at finde informationer på internettet. Bibliotekarerne er specielt uddannede til at søge og udvælge information.

Der er gratis adgang til betalingsbaser på nettet, fx WEB-DIRECT (kan kun bruges på biblioteket), der har oplysninger om alle virksomheder i Danmark og Kompass (kan kun bruges på biblioteket) med oplysninger om producenter og forhandlere over hele verden og Greens (kan kun bruges på biblioteket) som har  informationer om Danmarks knap 7.000 største virksomheder og 120.000 registrerede virksomheder.

Oversigt over alle vores netmedier

Biblioteket har lange åbningstider, vi har åbent både om aftenen og i weekenden og kan kontaktes via telefon, eller e-mail foruden naturligvis ved personligt fremmøde.

Herlev Kommunes Lokalarkiv

Her finder du lokalhistorisk materiale, bl.a. virksomhedsarkiver. Ved virksomhedsophør eller flytning fra kommunen kan man kontakte lokalarkivet med henblik på overdragelse af dele af virksomhedsarkivet.

Biblioteksvagten

Har biblioteket lukket? Så prøv Biblioteksvagten.

Herlev Kommune

Herlev Kommune
Herlev Kommunes erhvervsservice og tilbud til erhvervslivet.