Forny lån og Påmindelsesservice

Du får en påmindelse, når et lånt materiale snart skal afleveres. Du kan vælge at forny lånet via hjemmesiden i "Min konto", eller ringe til os på telefon 44525700

Påmindelse om aflevering via SMS

Du skal blot oplyse dit mobilnummer i "Min konto" eller til personalet, når du bliver oprette som låner. Når dit lån på et materiale er ved at udløbe, får du automatisk en sms fra os med en gratis meddelelse om, at du skal huske at aflevere materialet. Vi sender påmindelsen et par dage, før lånetiden udløber. 
Du har således mulighed for at forny dine lån med det samme, hvis det ikke er reserveret til andre, eller du kan nå at aflevere materialerne, inden der tilskrives gebyr for overskridelse af lånefristen. Fornyelse af lån foregår via bibliotekets hjemmeside, hvor du logger ind med person- eller lånerkort nummer og din pinkode.
 
Påmindelse på email: 
Du kan også modtage påmindelser fra os på email. Du ska blot oplyse din emailadresse i "Min konto" eller til personalet, når du bliver oprettet som låner. For at forny lån, når du modtager email, skal du logge dig ind på "Min konto" på herlevbibliotek.dk og manuelt forny dine lån. 
 

Hvis jeg ikke får besked:

Hvis du ikke modtager en sms eller email, fritager det dig ikke for gebyr ved for sen aflevering. Du er altid selv ansvarlig for at tjekke op på, hvornår dit lån udløber. Afleveringsdato kan ses på udlånskvitteringen. Har du fået nyt mobilnummer eller ny email, skal du rette det i "Min Konto" på herlevbibliotek.dk. Manglende levering af sms eller email skyldes generelt ukorrekte oplysninger. 
 

Fornyelser via hjemmesiden

Start med at logge ind. "Login"- feltet findes øverst til højre på siden. Skriv dit person- eller lånerkort-nummer og den tilhørende pinkode i de hvide felter. 
Log ind
 
"Min konto" kommer til syne. Den vælges for at komme ind til oversigten over lån, reserveringer og mellemværende.
 
Min konto
 
 
Tryk på "lån, reserveringer og mellemværende" i venstre side for at se dine lån.
 
Forny lån  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Du kan vælge et eller flere materialer, som du ønsker at forny. 
Du krydser af i tjekboksen ud for det materiale, du ønsker fornyet og trykker på ”Forny” knappen, som kommer til syne.
Fornyelsen bliver godkendt, hvis det ikke er reserveret til andre lånere. Det fremgår tydeligt, hvis materialet ikke kan fornyes.
 
Materialer fra andre byers biblioteker kan også fornyes, men kan afhænge af godkendelse fra det pågældende bibliotek.
 
Har du lån, der har overskredet sidste afleveringsdato, er der en gul markering ud for disse. Disse kan ikke fornyes. Et lån kan max fornyes 99 gange.