Mediestream

Mediestream Folkebibliotek

Adgang
Adgang på biblioteket
Mediestream Folkebibliotek indeholder 5 mio. avissider fra 1918 til 2001 fra aviser, der ikke længere eksisterer samt alle digitaliserede aviser, der er mere end 100 år gamle og dermed ikke begrænset af ophavsret

Listen over nyere aviser, som du kan finde i Mediestream og læse direkte på bibliotekets skærme findes her.

Listen over samtlige digitaliserede aviser findes her. Du kan læse alt der er mere end 100 år gammelt direkte på skærmen hjemmefra og på biblioteket og du kan få henvisninger til hvor du finder artiklerne i nyere aviser.

Vejle Amts Folkeblad er søgbart fra 1865-2009 og du har en digital adgang til samlingen fra 1865-1917. De fysiske aviser findes i kælderen på Vejle Bibliotek fra de første og helt frem til i dag. Kom i den betjente åbningstid og medbring evt. et kamera så er du velkommen til forsigtigt at benytte aviserne.

Generelt gælder det at aviser udgivet efter 31. december 1917 kan man søge i hjemmefra, men for at kunne læse i dem skal man møde op på en af de tre pligtafleveringsinstitutioner – Det Kgl. Bibliotek Århus, Det Kongelige Bibliotek eller Det Danske Filminstitut.

Læs mere om hvordan du må bruge avisernes indhold her