Fodboldpigen Masha

Lån Årets Billedbog 2023!

02.02.24
Nu har I mulighed for at få fingrene i vinderen af Årets Billedbog, "Fodboldpigen Masha", lavet af 7.u fra Kildegårdskolen

Hvert år arbejder 7. klasser i Herlev sammen med Herlev Billedskole for at skabe en billedbog og konkurrere om at blive kåret som ÅRETS BEDSTE.

I år har "Fodboldpigen Masha" gjort et stort indtryk på juryen, der bestod af forfatteren Kim Fupz Aakeson, illustrator Maria Buchmann og bibliotekar Zahra Ibrahim. Også 7. klasserne har stemt på bogen som vinder!

Bogen handler om pigen Masha, der deler sin kærlighed for fodbold på det sociale medie TikTok og oplever kritik fra nogle skolekammerater. Det er en sjov og vigtig billedbog, som absolut fortjener at blive læst.

KÆMPE tillykke til 7.u fra Kildegårdskolen! Vi ser frem til endnu flere unge talenter, der udforsker deres kreative sider gennem litteratur og kunst.

Materialer
  • Billedbog

Fodboldpigen, Masha

(2023)
Masha er 12 år og elsker at spille fodbold. Hendes søster synes, at hun er sej, og lægger små film med Masha på TikTok. Men hvad siger Mashas skolekammerater mon til det?
Læs mere
  • Billedbog

Fodboldpigen, Masha

(2023)