Herlev Biblioteks hovedindgang og facade

Hovedindgangen er lukket

Benyt bagindgangen i stedet

Fra den 2. december og ind i det nye år vil Herlev Biblioteks hovedindgang mod Herlev Bygade være lukket på grund af renovering.

Benyt i stedet bagindgangen på bygningens modsatte side.

I perioden er det desværre ikke muligt at aflevere bøger med mere i bibliotekets postkasse.

Herlev Bibliotek får klimavenlige ruder

Herlev Kommune er i gang med at forbedre kommunens bygninger i forhold til energiforbrug og indeklima.

Det betyder blandt andet, at de store vinduer i Herlev Bibliotek på Herlev Bygade udskiftes i perioden september-januar. Biblioteket holder åbent, selvom enkelte zoner i perioder vil være påvirket.

Arbejdet udføres mandag-torsdag 07.00-19.00.  Det kan lejlighedsvis støje og optage parkeringspladser omkring biblioteket.

Vi håber på din forståelse og glæder os til at byde dig velkommen til et endnu mere klimavenligt bibliotek.