eReolen

eReolen - Fjernadgang

16.12.13
eReolen er bibliotekets e-bøger og lydbøger, som du kan læse/lytte til på din tablet, smartphone eller PC og Mac – lige når det passer dig.

Som indbygger i Herlev og låner på biblioteket kan du nu låne e-bøger og lydbøger via eReolen. Du kan læse og lytte til dem på computer, tablet, eller smartphone. Lånetiden er 30 dage, og du kan låne fire e-bøger og fire lydbøger pr. 30 dage. Samtidig kan du reservere tre titler. NÅr du har reserveret en titel får du besked på mail eller sms når du kan låne titlen.

Sådan gør du
  • Du skal være oprettet som bruger på dit lokale bibliotek. Så kontakt dit lokale bibliotek, hvis du ikke allerede er oprettet som bruger.
  • Gå ind på eReolen.dk eller hent app’en ’eReolen’ i App Store eller Google Play.
  • Log dig ind og lån.
    a. På hjemmesiden eReolen.dk kan du læse/lytte de lånte titler online.
    b. Via app’en kan du også downloade dine lånte titler – og dermed tilgå dem uden adgang til internettet. Hent app'en i appstore eller googles play butik.