Hjælp og rådgivning

Herlev Bibliotek tilbyder hjælp og rådgivning inden for en lang række områder i samarbejde med flere forskellige samarbejdspartnere

It-vejledning

Du kan du få hjælp til it-spørgsmål  hver tirsdag og torsdag klokken 15.00-18.00. Bare mød op.

Dog kan der være enkelte dage i sommerperioden, hvor der ikke er it-vejledning. Se artikel om sommerens åbningstider på forsiden af hjemmesiden for nærmere oplysninger. 

Advokatvagten

Grundet situationen med covid-19 vender advokatvagten først tilbage til Herlev Bibliotek til august. Første gang bliver torsdag den 6. august 2020.

Hver torsdag klokken 16.30-17.30 kan du på Herlev Bibliotek (Herlev Bygade 70) møde advokatvagten. Advokatvagten betjenes af Herlevs advokater på skift og giver kommunens borgere gratis råd og vejledning i daglivets juridiske-økonomiske spørgsmål. Der er åben for alle, og det kan foregå anonymt. 

For at tale med advokaten, skal du møde op klokken 16.30. Rådgivningen finder sted i bibliotekets kælder.

Advokatvagten holder lukket, når biblioteket holder lukket.
Desuden holder advokatvagten en længere pause over sommeren; se de præcise datoer i artikel om sommerens åbningstider på forsiden af hjemmesiden.

På de dage, hvor der ikke er en advokatvagt på Herlev Bibliotek, henviser vi til Københavns Retshjælp: https://www.copenhagenlegalaid.com/

Lektiehjælp

Tag din skoletaske med på biblioteket, så hjælper frivillige fra Røde Kors dig med at få klaret lektierne på en god måde. Du behøver ikke tilmelde dig.

Lektiehjælp på Herlev Bibliotek:
Tirsdag 15.00-17.00
Torsdag 15.00-17.00

Lektiehjælp på Biblioteket Kilden:
Tirsdag 14.00-17.00
Torsdag 14.00-17.00

Barselscafé

Herlev Bibliotek tilbyder barselscafé for forældre med babyer. Hver sæson afholder vi en række temadage med rådgivning og foredrag – for eksempel om mad, tandpleje, førstehjælp og massage. 

Se mere i kalenderen her på hjemmesiden.