Biblioteksklubber

Bliv medlem af vores klubber og få en lang række fordele og tilbud

Herlev Bibliotek har to medlemsklubber

BIBLIOTEKSKLUBBEN er for voksne med interesse for bibliotekets kulturarrangementer og øvrige tilbud.

FAMILIEKLUBBEN er for børn og forældre, som har lyst til fælles oplevelser og aktiviteter på biblioteket.

Biblioteksklubberne er et tilbud til jer, der har lyst til kultur, oplevelse, at få ny inspiration og mulighed for at være med i bibliotekets aktiviteter på Herlev Bibliotek og Biblioteket Kilden.

Du får:
• Rabat på entré til foredrag, forfatteraftener, debatarrangementer, koncerter og andre events på vores to biblioteker
• Nyheder om aktiviteter og tilbud direkte i din mailboks
• Mulighed for at mødes med andre og danne netværk
• Invitation til eksklusive arrangementer kun for klubmedlemmer
• En række fordele i samarbejde med handels- og kulturlivet i Herlev

Bliv medlem

BIBLIOTEKSKLUBBEN: Skriv en mail til biblioteksklub@herlevbibliotek.dk med oplysninger om navn og mailadresse. Herefter vil du modtage en velkomstmail med yderligere oplysninger.

FAMILIEKLUBBEN: Skriv en mail til familieklubben@herlevbibliotek.dk med oplysninger om navn og mailadresse. Herefter vil du modtage en velkomstmail med yderligere oplysninger.
 
Ved indmeldelse i Biblioteksklubben og/eller Familieklubben giver du samtykke til at modtage vores nyhedsbrev på mail. Vi opbevarer din mailadresse sikkert, benytter den udelukkende til at sende dig nyhedsmails, og videregiver aldrig din mailadresse til tredjepart. 

Du kan til enhver til frabede dig nyhedsbrevet eller helt melde dig ud af Biblioteksklubben ved at sende en mail til biblioteksklub@herlevbibliotek.dk.

Fordele hos samarbejdspartnere

Som medlem af klubberne får du en lang række fordele, tilbud og rabatter hos forskellige kulturinstitutioner, virksomheder og foreninger.

Nedenfor kan du se en oversigt over, hvilke butikker biblioteksklubberne samarbejder med, og hvad det enkelte samarbejde omhandler. Biblioteksklubberne vil løbende indgå nye samarbejder og tilbyde medlemmer andre og flere tilbud. Du får direkte besked via mail om nye tilbud.

Virksomheder og forretninger

Ved fremvisning af medlemskort:

Blomsterfeen
10% på alle blomster
 
Herløv Kro
10% rabat på middage på fredage i restauranten. Tilbuddet gælder medlemmet plus maks. tre gæster. Der gives ikke rabat på drikkevarer og specialtilbud.
 
Profil Optik Herlev 
10% på solbriller
 
Shark House
10% rabat på alle selskabsmenuer
 
Vinhjørnet
10% på vin i vinkælder