Oplev litteraturen LIVE på biblioteket

Hvilke arrangementer med litteratur skal du opleve i foråret?

Går du også efter de aktiviteter, hvor du kan opleve litteratur? Måske opleve en forfatter live? Mødes med andre og diskutere litteratur? Eller få inspiration til din næste læseoplevelse?  

Kom med!

Vi har selvfølgelig masser af litteraturarrangementer i det nye program! Se her:

  • Svøm til poesi og cello – d.  21. februar klokken 19.30-20.30 kan du opleve poesioplæsning og improviseret cellokoncert i varmtvandsbassinet i Hjortespringbadet. 
     
  • Oplev forfatterne Rasmus Theisen og Rasmus Hage Dalland til Regn, myter og landbrug onsdag den 13. marts klokken 19.00-21.00.
     
  • Verdens Poesidag Live på Instagram torsdag den 21. marts klokken 20.00-21.00 med oplæsning af tre digtere, som du kan opleve hjemmefra på din mobil.
     
  • Oplev en samtale mellem forfatterne Malte Tellerup og Luka Holmegaard til Queer ved kysten og i håndboldhallen onsdag den 3. april klokken 19.00-21.00 – og forbered dig ved at læse deres bøger først til vores queer læsekreds.

Tilbagevendende aktiviteter 

Mandagssalon – fire mandage i sæsonen mødes vi og anbefaler det bedste, vi har læst. Første gang er mandag den 5. februar klokken 16.00-17.00. 

Barselscafé med litteratur og samtale – tre torsdage i sæsonen for dig, der er på barsel. Vi læser højt og taler om litteratur om forældreskabet. Første gang er torsdag den 25. januar klokken 10.00-11.30.

Queer læsekreds – tre gange i sæsonen mødes vi og læser romaner af, om og med queer personer og tematikker. Første gang er den 29. februar, hvor vi læser Mads Ananda Lodahls roman "Sauna".

Vi glæder os til at mødes med en masse andre læseheste på biblioteket! :)

 

Materialer
Rasmus Theisen (f. 1995): Molbohistorier : roman
  • Bog

Molbohistorier : roman

Regnen falder tungt på Mols. Den truer med at drukne både landet og de mennesker, der bor der. Roman til dem med interesse i genrehybrider, skønt sprog, folkhorror og nyere, eksperimenterende dansk litteratur
Læs mere
  • Bog

Molbohistorier : roman

  • Bog

Jordbundet : en rejse rundt i dansk landbrug

Blot et par generationer tilbage havde næsten alle danskere et nært forhold til landbruget. Denne bog søger at genfinde og udforske denne forbundethed, samtidig med at den portrætterer nutidens landbrug. For læsere med interesse i landbrug, miljø og samfundsudvikling
Læs mere
  • Bog

Jordbundet : en rejse rundt i dansk l...

Malte Tellerup (f. 1989): Mestrene : roman
  • Bog

Mestrene : roman

Da Malte Tellerup som 17-årigt håndboldtalent står overfor sin helt store chance, tager han en beslutning, der ændrer alting, og han ender med at vende sporten ryggen. Men hvad skete der egentlig? For læsere af autobiografiske romaner med interesse for sportsmiljøer generelt og håndbold i særdeleshed
Læs mere
  • Bog

Mestrene : roman

Luka Holmegaard: Havet i munden : digte
  • Bog

Havet i munden : digte

Af Luka Holmegaard (2023)
Sanselig og stemningsfuld digtsamling med havet og kroppe som omdrejningspunkter. Til læsere med interesse for velskreven dansk lyrik
Læs mere
  • Bog

Havet i munden : digte

Af Luka Holmegaard (2023)